Categorie Archief: Archief

Ouderenvoorlichting

OUDEREN VOORLICHTING

In samenwerking met Marokkaanse Ouderen Bond in Nederland (Mobin) en gebiedscommissie Feijenoord (Opzoomer Mee) organiseren wij  op zaterdag 7 maart een voorlichting voor ouderen. Het is een geslaagde avond geweest. Zie hieronder een fotoverslag van de avond.     Lees meer »

Dialoog Iftar- Bijeenkomst 2014

Iftar Uitnodiging 2014

Stichting Atlas Feijenoord organiseert op vrijdag 11 juli 2014 een Dialoog Iftar- Bijeenkomst voor alle bewoners (jong en oud) uit de wijk Hillesluis. De bewoners gaan, onder het genot van een maaltijd, in gesprek met elkaar over diverse onderwerpen. Lees meer »

Themabijeenkomst: “Jong en oud”

DSC00420

Op dit moment is Stichting Atlas in samenwerking met de wijkpartners en andere betrokkenen een plan van aanpak aan het voorbereiden om de overlast en het onveilige gevoel bij veel bewoners te bestrijden.  Om dit te bewerkstelligen hebben wij een themabijeenkomst georganiseerd op zondag 22 juni tussen 10:00 en 14:30. Het was een groot succes met meer dan 300 aanwezigen!   ... Lees meer »

Veiligheidscursus buurtvaders

20140529_203952

De buurtvaders van Stichting Atlas Feijenoord hebben  door het succes van een aantal jaar geleden  wederom een veiligheidscursus gevolgd. In het verleden hebben zij met succes een training gevolgd samen met stadstoezicht. Hier is een vervolg op gegeven en onze buurtvaders hebben een EHBO- en brandveiligheidscursus gehad van verschillende professionals om de veiligheid binnen de buurt te waarborgen.  Wij zijn blij ... Lees meer »

Buurtvadersfeest: foto’s

20140601_110701

Op zondag 01 juni 2014 organiseerde de buurtvaders van Stichting Atlas Feijenoord een buurtfeest voor de bewoners van de Walravenbuurt.  Het is een waar succes geworden.  Buurtbewoners, als leden van de gebiedscommissie hebben meegedaan met dit feest. Wij willen de buurtvaders van Stichting Atlas Feijenoord hartelijk danken voor dit evenement en we hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren. ... Lees meer »

Buurtvadersfeest 2014

1 juni nieuw

Geachte heer/mevrouw, Stichting Atlas Feijenoord nodigt u uit voor het bijwonen van een buurtfeest die de buurtvaders van Stichting Atlas organiseren op zondag 01 juni 2014 in en rondom het buurthuis het Ravennest aan de Walravenstraat 33. De buurtvaders hopen u allen deze dag  te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Stichting Atlas Feijenoord   Lees meer »

Voetbaltoernooi Noordwijk

DSC00234

Stichting Atlas Feijenoord heeft in samenwerking met Stichting Marhaba Welkom in Noordwijk op 18 mei 2014 een voetbaltoernooi georganiseerd.  We zijn met vier auto’s naar Noordwijk vertrokken en hebben alle wedstrijden gewonnen.  Het was een succesvolle samenwerking met Stichting Marhaba Welkom en we hopen hier volgend jaar wederom aan mee te kunnen doen. Zie hieronder het fotoverslag van het voetbaltoernooi. Lees meer »

Verslag dodenherdenking.

IMG_0356

Op donderdag 15 mei organiseerde Stichting Atlas Feijenoord in samenwerking met De Islamitische Voortgezet Onderwijs DE-OPPERD, het jongerenwerk van Stichting DOCK, Gemeente Rotterdam en Moskee Essalam de jaarlijkse herdenking van oorlogsslachtoffers op de militaire begraafplaats te Kapelle, Zeeland.   Het doel was om de doden die hun leven voor onze vrijheid hebben gegeven te herdenken. Het was een mooie dag ... Lees meer »