Categorie Archief: Vrouwen

Themabijeenkomst – Multiculturele avond voor inwoners

Jong en Oud flyers 2015 (1)

Stichting Atlas Feijenoord organiseert een multiculturele avond voor bewoners uit de wijk Hillesluis met als thema:”kennen en gekend worden”.  Het is een groot succes geworden met een hoge opkomst. Er is veel interesse over dit onderwerp en de buurtbewoners zijn blij dat zulke initiatieven genomen worden binnen de wijk. Wij zijn blij om zulke initiatieven te kunnen faciliteren en hopen ... Lees meer »

Themabijeenkomst Veiligheid en Buurtpreventie 2014

Atlas buurtpreventie

Ook dit jaar organiseren wij, Stichting Atlas Feijenoord, een themabijeenkomst met als thema Veiligheid en Buurtpreventie. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven door onze buurtvaders en de stadsmarinier over hun ervaringen met betrekking tot de veiligheid in de wijk Hillesluis. Wij willen jullie hierbij van harte welkom heten tijdens deze themabijeenkomst en hopen dat jullie met zijn allen aanwezig zullen zijn. ... Lees meer »

Voorlichtingsbijeenkomst 09 november

multicultureel 10-2014

Stichting Atlas Feijenoord organiseert zondag 09 november een voorlichtingsbijeenkomst over de rol van de bewoners in hun eigen wijk.  Deze avond is voor zowel jong en oud en gericht op de bewoners van de wijk Hillesluis. Hierin zal vooral het belang van vrijwilligerswerk en de rol van de ouders/bewoners in onze wijk uitvoerig worden besproken. De avond wordt afgesloten met ... Lees meer »

Buurtvadersfeest 2014

1 juni nieuw

Geachte heer/mevrouw, Stichting Atlas Feijenoord nodigt u uit voor het bijwonen van een buurtfeest die de buurtvaders van Stichting Atlas organiseren op zondag 01 juni 2014 in en rondom het buurthuis het Ravennest aan de Walravenstraat 33. De buurtvaders hopen u allen deze dag  te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Stichting Atlas Feijenoord   Lees meer »

Vrouwenactiviteiten

header-bg2

activiteiten doelgroep frequentie dagen aantal Voorlichting over verschillende thema’s Vrouwen 1x p/jaar Za en/of Zo 35 vrouwen Hulp en advies Vrouwen 1x p/jaar Za en/of Zo 35 vrouwen Multiculturele dag Vrouwen 1x p/jaar Za 50 vrouwen Cursus Nederlands Vrouwen 1x p/week Wo 10 vrouwen Lees meer »