Categorie Archief: Jeugdactiviteiten

Themabijeenkomst – Multiculturele avond voor inwoners

Jong en Oud flyers 2015 (1)

Stichting Atlas Feijenoord organiseert een multiculturele avond voor bewoners uit de wijk Hillesluis met als thema:”kennen en gekend worden”.  Het is een groot succes geworden met een hoge opkomst. Er is veel interesse over dit onderwerp en de buurtbewoners zijn blij dat zulke initiatieven genomen worden binnen de wijk. Wij zijn blij om zulke initiatieven te kunnen faciliteren en hopen ... Lees meer »

Zaalvoetbaltoernooi

zaalvoetbal maart 2015

Stichting Atlas Feijenoord organiseert voor jongens en meisjes in de buurt een tweedaagse voetbaltoernooi in samenwerking met gemeente Rotterdam. Het is een groot succes geworden en wij danken een ieder die hierbij een steentje heeft bijgedragen.   Lees meer »

Anasheedcursus van Al Wahda Afrah

Muziek subat 2015

Stichting Atlas Feijenoord organiseert in samenwerking met AlWahda Afrah een anasheed cursus voor kleine kinderen. De cursus is deze maand begonnen en is tot nu toe een waar succes. Voor meer informatie om aan te melden neem contact met ons op via info@stichtingatlas.nl   Lees meer »

Themabijeenkomst veiligheid en buurtpreventie: “gevaar van vuurwerk en de rol van de ouders” 2014

20141221_115337

Themabijeenkomst veiligheid en buurtpreventie: “gevaar van vuurwerk en de rol van de ouders” 2014 Op 21 december 2014 heeft Stichting Atlas Feijenoord in samenwerking met de wijkagente en de ouders een jaarlijkse themabijeenkomst georganiseerd over het gevaar van vuurwerk. Hierin is voorlichting gegeven aan de kinderen over het gevaar van vuurwerk en de rol die ouders hierbij moeten spelen. Wij ... Lees meer »

Voorlichtingsbijeenkomst 09 november

multicultureel 10-2014

Stichting Atlas Feijenoord organiseert zondag 09 november een voorlichtingsbijeenkomst over de rol van de bewoners in hun eigen wijk.  Deze avond is voor zowel jong en oud en gericht op de bewoners van de wijk Hillesluis. Hierin zal vooral het belang van vrijwilligerswerk en de rol van de ouders/bewoners in onze wijk uitvoerig worden besproken. De avond wordt afgesloten met ... Lees meer »

Buurtvadersfeest 2014

1 juni nieuw

Geachte heer/mevrouw, Stichting Atlas Feijenoord nodigt u uit voor het bijwonen van een buurtfeest die de buurtvaders van Stichting Atlas organiseren op zondag 01 juni 2014 in en rondom het buurthuis het Ravennest aan de Walravenstraat 33. De buurtvaders hopen u allen deze dag  te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Stichting Atlas Feijenoord   Lees meer »

Dodenherdenking 15 mei Kappelle

Herdenking 16 mei 20143

Jaarlijks worden op 4 en 5 mei de doden herdacht van de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding van Nederland gevierd. Zelden wordt er gesproken over de Marokkaanse soldaten die sneuvelden toen zij probeerden Nederland te bevrijden. Na het succes van de afgelopen 8 jaar, organiseert Stichting Atlas Feijenoord op donderdag 15 mei 2014 i.s.m De Islamitische Voortgezet Onderwijs DE-OPPERD, het ... Lees meer »

Jeugdactiviteiten

header-bg2

activiteiten doelgroep frequentie dagen aantal Sport- en spelmiddag 6 – 18 jaar 2x p/jaar Tijdens de schoolvakanties 120 kinderen Cursus Arabisch 6 – 18 jaar 2x (2 uur) p/week Za, Zo 120 kinderen Huiswerkbegeleiding 10 – 16 jaar 2x p/week Do, Za, Zo Max. 10 kinderen per keer (start in januari 2010) Voetballen 10 – 18 jaar 3x p/week Za, ... Lees meer »