Categorie Archief: Volwassenen

Themabijeenkomst – Multiculturele avond voor inwoners

Jong en Oud flyers 2015 (1)

Stichting Atlas Feijenoord organiseert een multiculturele avond voor bewoners uit de wijk Hillesluis met als thema:”kennen en gekend worden”.  Het is een groot succes geworden met een hoge opkomst. Er is veel interesse over dit onderwerp en de buurtbewoners zijn blij dat zulke initiatieven genomen worden binnen de wijk. Wij zijn blij om zulke initiatieven te kunnen faciliteren en hopen ... Lees meer »

Zaalvoetbaltoernooi

zaalvoetbal maart 2015

Stichting Atlas Feijenoord organiseert voor jongens en meisjes in de buurt een tweedaagse voetbaltoernooi in samenwerking met gemeente Rotterdam. Het is een groot succes geworden en wij danken een ieder die hierbij een steentje heeft bijgedragen.   Lees meer »

Ouderenvoorlichting

OUDEREN VOORLICHTING

In samenwerking met Marokkaanse Ouderen Bond in Nederland (Mobin) en gebiedscommissie Feijenoord (Opzoomer Mee) organiseren wij  op zaterdag 7 maart een voorlichting voor ouderen. Het is een geslaagde avond geweest. Zie hieronder een fotoverslag van de avond.     Lees meer »

Themabijeenkomst Veiligheid en Buurtpreventie 2014

Atlas buurtpreventie

Ook dit jaar organiseren wij, Stichting Atlas Feijenoord, een themabijeenkomst met als thema Veiligheid en Buurtpreventie. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven door onze buurtvaders en de stadsmarinier over hun ervaringen met betrekking tot de veiligheid in de wijk Hillesluis. Wij willen jullie hierbij van harte welkom heten tijdens deze themabijeenkomst en hopen dat jullie met zijn allen aanwezig zullen zijn. ... Lees meer »

Voorlichtingsbijeenkomst 09 november

multicultureel 10-2014

Stichting Atlas Feijenoord organiseert zondag 09 november een voorlichtingsbijeenkomst over de rol van de bewoners in hun eigen wijk.  Deze avond is voor zowel jong en oud en gericht op de bewoners van de wijk Hillesluis. Hierin zal vooral het belang van vrijwilligerswerk en de rol van de ouders/bewoners in onze wijk uitvoerig worden besproken. De avond wordt afgesloten met ... Lees meer »

Dialoog Iftar- Bijeenkomst 2014

Iftar Uitnodiging 2014

Stichting Atlas Feijenoord organiseert op vrijdag 11 juli 2014 een Dialoog Iftar- Bijeenkomst voor alle bewoners (jong en oud) uit de wijk Hillesluis. De bewoners gaan, onder het genot van een maaltijd, in gesprek met elkaar over diverse onderwerpen. Lees meer »

Buurtvadersfeest 2014

1 juni nieuw

Geachte heer/mevrouw, Stichting Atlas Feijenoord nodigt u uit voor het bijwonen van een buurtfeest die de buurtvaders van Stichting Atlas organiseren op zondag 01 juni 2014 in en rondom het buurthuis het Ravennest aan de Walravenstraat 33. De buurtvaders hopen u allen deze dag  te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Stichting Atlas Feijenoord   Lees meer »

Dodenherdenking 15 mei Kappelle

Herdenking 16 mei 20143

Jaarlijks worden op 4 en 5 mei de doden herdacht van de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding van Nederland gevierd. Zelden wordt er gesproken over de Marokkaanse soldaten die sneuvelden toen zij probeerden Nederland te bevrijden. Na het succes van de afgelopen 8 jaar, organiseert Stichting Atlas Feijenoord op donderdag 15 mei 2014 i.s.m De Islamitische Voortgezet Onderwijs DE-OPPERD, het ... Lees meer »

Volwassenen

header-bg2

activiteiten doelgroep frequentie dagen aantal Buurtdialoog Iedereen 2x p/jaar Za, Zo 80 personen Themabijeenkomsten Ouders Buurtbewoners 4x p/jaar Za, Zo 120 personen Koffieochtend en/of -avond Ouders Buurtbewoners 2x p/week Za, Zo ±35 personen Overleg met vrijwilligers Vrijwilligers Oudercommissieleden 1x p/maand Zo 11 personen (Vaste groep) Wijkevenementen (i.s.m. andere organisaties) Iedereen 2x p/jaar – – Buurtvaders Buurtbewoners Vrijwilligers 2x p/week Do, ... Lees meer »